Article 1 – Organitzador

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza, amb el suport tècnic del Club Atletisme Montornès, la XXª edició del  “Mou-te per l’esclerosi múltiple”, a les instal·lacions del Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló. Els ajuntaments de Montmeló i Montornès, la Federació Catalana d’Atletisme, Patinatge i Ciclisme, hi col·laboren.

 

Article 2 – Data

La data de celebració serà el diumenge, 2 de febrer de 2020.

 

Article 3 – Sortida, arribada i horaris

Les sortides i arribades seran al mateix lloc, a la recta principal del Circuit Barcelona-Catalunya.

08.00h Obertura Circuit i entrega de dorsals i samarretes

09.00h Inici Àrea lúdica

09.00h Sortida BICICLETA 20km i 5km POPULAR

09.50h Sortida PATINS 10km

10.15h Sortida BICICLETA MILLA INFANTIL 1.609 MTS

10.30h Sortida PATINS MILLA 1.609 MTS

10.50h Sortida CURSA 5km i 10km

12.40h Sortida CURSA MINI 200 MTS

12.50h Sortida CURSA ELÈCTRICA 5km

13.30h Sortida CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE 1.609 MTS

 

Article 4 – Inscripcions, web i telèfon

 1. El preu del donatiu-inscripció és de 12€ a partir de 16 anys, i de 10€ fins a 15 anys.
 2. El mateix dia de la cursa el preu del donatiu-inscripció serà de 15€ per a tothom.
 3. Tots els inscrits poden escollir participar en una segona o tercera prova/especialitat per un preu donatiu-inscripció de 1€. Aquestes inscripcions únicament seran acceptades per web i no es podran fer el mateix dia de l’esdeveniment.
 4. Aquesta cursa és 100% solidària i la recaptació serà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.
 5. La inscripció a la cursa és personal i intransferible. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa.  A la inscripció de menors fins a 15 anys ha de constar signat el consentiment dels pares o tutors legals.
 6. Es faran inscripcions via Internet a la següent adreça: moute.fem.es

Les inscripcions per Internet es tancaran el dijous 30 de gener de 2020 a les 22h. Tot i això, l’organització es reserva el dret de prorrogar el temps d’inscripció fins que ho cregui oportú.

 1. Serà condició obligatòria per classificar, l’ús del dorsal visible a totes les curses atlètiques, patinatge, ciclisme i elèctrica.
 2. El telèfon d’informació és 93 228 96 99, i el correu electrònic de contacte moute@fem.es
 3. El mateix dia del Mou-te hi haurà un servei d’incidències i es faran inscripcions de participació, no de classificació, fins a 30 minuts abans de l’inici de cada cursa, i amb el preu definit a l’apartat “B” de l’article 4 – Inscripcions.
 4. Per la recollida del dorsal amb xip, al box número 4, l’organització pot demanar el DNI o el comprovant de la inscripció amb les dades identificatives. No està permès manipular el dorsal i aquest ha d’estar sempre visible. A les bicicletes els dorsals s’hauran de col·locar al manillar.
 5. El dorsal s’entregarà el mateix dia de l’esdeveniment, des de les 08.30 hores fins a cinc minuts abans de cada cursa. La samarreta s’entregarà presentant el dorsal.
 6. La inscripció comporta l’acceptació d’aquesta normativa, la seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat serà decidit per la Comissió Organitzadora, en base als reglaments de la Federació Catalana d’Atletisme, la Federació Catalana de Patinatge i la Federació Catalana de Ciclisme.
 7. Inscripcions per empreses:

Les Inscripcions per empreses es faran per correu electrònic a: moute@fem.es

Les empreses podran gaudir de diferents serveis segons el nombre d’integrants que hi participin.

Aquests serveis i nombre d’integrants són els següents:

– A partir de 15 inscrits podran fer ús d’un BOX compartit.

– A partir de 50 inscrits disposaran d’una carpa amb el seu nom o logotip.

 

Article 5 – Categories, lliurament de premis i obsequis

Hi haurà curses atlètiques, amb bicicletes i amb patins. Totes les distàncies són aproximades i no homologades.

Les curses no són competitives i per tant no hi ha categories habituals ni federatives. Es busca la manifestació esportiva i solidària de totes i tots els ciutadans, amb participació oberta a tothom. Malgrat això, s’entregaran guardons als tres primers classificats, homes i dones, de cada cursa. El lliurament de premis s’anunciarà pel sistema de megafonia a l’acabar cadascuna de les curses, segons l’horari estipulat al programa.

Cada participant rebrà una bossa d’obsequis amb productes varis cedits pels diferents col·laboradors. Es podrà recollir una vegada finalitzada la seva participació presentant el dorsal.

CATEGORIES:

 1. M. CURSA 10 KM 15 anys i +
 2. M. CURSA 5 KM 14 anys i +
 3. M. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE de 7 a 13 anys
 4. M. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE 14 anys i +
 5. M. CURSA MINI 200mts fins a 6 anys
 6. M. PATINS 10km 13 anys i +
 7. M. PATINS MILLA INFANTIL  fins a 12 anys
 8. M. PATINS MILLA ADULTS  13 anys i +
 9. M. BICICLETA 20km 14 anys i +
 10. M. BICICLETA 5km POPULAR 10 anys i +
 11. M. BICICLETA MILLA INFANTIL  fins a 9 anys
 12. M. CURSA ELÈCTRICA (PATINETS,  BICICLETES i ALTRES…) 12 anys i +
 13. F. CURSA 10 KM 15 anys i +
 14. F. CURSA 5 KM 14 anys i +
 15. F. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE de 7 a 13 anys
 16. F. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE 14 anys i +
 17. F. CURSA MINI 200mts fins a 6 anys
 18. F. PATINS 10km 13 anys i +
 19. F. PATINS MILLA INFANTIL  fins a 12 anys
 20. F. PATINS MILLA ADULTS  13 anys i +
 21. F. BICICLETA 20km 14 anys i +
 22. F. BICICLETA 5km POPULAR 10 anys i +
 23. F. BICICLETA MILLA INFANTIL  fins a 9 anys
 24. F. CURSA ELÈCTRICA (PATINETS,  BICICLETES i ALTRES…) 12 anys i +

 

Article 6 – Drets d’imatge i protecció de dades

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L’ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l’interessat i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR ) i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: registre de dades per la inscripció, gravació d’imatges i vídeos de les activitats dutes a terme pel Responsable del tractament per a donar publicitat de les mateixes en els mitjans de comunicació.

Legitimació: El tractament de les teves dades personals incloses les imatges està basat en el consentiment que presta a l’omplir el formulari d’inscripció. En tot moment podràs retirar el teu consentiment .

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Drets que assisteixen a l’Interessat:

– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.

– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L’ESCLEROSI MÚLTIPLE. Tamarit, 104 – 08015 Barcelona (Barcelona). Email: lopd@fem.es.

 

Article 7 – Classificacions

Les classificacions es penjaran a la web de l’organització el mateix dia de la cursa, unes hores després d’haver finalitzat l’esdeveniment. Per consultar les classificacions “in situ”,  hi haurà un panell que es col·locarà als boxes de recollida dels dorsals, on es penjaran en format de paper imprès.

Totes les dades de les classificacions són oficioses i no oficials, fins que siguin validades pels jutges de la FCA.

 

Article 8 – Seguretat, serveis, control i atenció mèdica

Els serveis que oferim són els següents:

 1.  Entrega de dorsals
 2.  Entrega de samarretes
 3.  Entrega de premis
 4.  Entrega de bossa d’obsequis
 5.  Inscripcions d’última hora i incidències
 6.  Guarda-roba i canviadors de samarretes
 7.  Servei de fisioteràpia
 8.  Carpa personalitzada o box per a empreses participants
 9.  Bar i Foodtrucks
 10.  Pàrquing
 11.  WC i dutxes
 12.  Avituallament a l’arribada i a la bossa d’obsequis
 13.  Punt d’informació
 14.  Cronometratge i classificacions per sistema informàtic homologat per la RFEA i FCA amb xip en el dorsal i classificacions
 15.  Àrea lúdica amb multitud i varietat de jocs per nens/es
 16.  Seguretat i atenció mèdica
 17.  Curses atlètiques, de patins, de ciclisme i elèctrica
 1. Les hand bike, tàndem i bicicletes de muntanya, podran participar i optar a premi a la cursa de bicicletes. No està permès l’ús de bicicletes plegables o del servei “bicing”
 2. No està permès l’ús de recipients fets de materials fràgils com: vidre, fang, etc… per dur la beguda o qualsevol tipus d’aliment. Es recomana utilitzar-ne de materials resistents i respectuosos amb el medi ambient.
 3. A la CURSA ELÈCTRICA podran participar tots aquells vehicles o aparells que funcionin afegint la força elèctrica pel seu moviment, com per exemple: patinets, bicicletes, monopatins, segway i altres… Queden exclosos els vehicles grans a motor com les motos i els cotxes.
 4. Els participants són responsables del seu propi equip de materials en tot moment, així com del bon estat d’aquests.
 5. És obligatori a les proves de PATINS dur:  CASC RÍGID, -correctament cordat i obligatori d’inici a fi de la cursa- GENOLLERES, COLZERES i CALÇAT ESPECIALITZAT.
 6. És obligatori a les proves de BICICLETES i CURSA ELÈCTRICA dur: CASC RÍGID -correctament cordat i obligatori de principi a fi de la cursa- i CALÇAT ESPECIALITZAT.
 • És recomanable a les curses de patins, bicicletes i elèctrica, portar posades les peces que cobreixin el cos adequadament com ara calçat, genolleres, colzeres, protectors de columna, ulleres de sol, guants i altres similars.
 • No està permès l’ús d’auriculars o telèfons mòbils durant la prova.
 • La prova de bicicleta 20km i 5km popular, s’haurà de completar en un màxim de 50 minuts. Una vegada transcorrin els 50 minuts, els participants hauran de passar al vial de servei i finalitzar des d’aquest punt la volta.
 • Les cursesatlètiques estaran controlades per jutges de la Federació Catalana d’Atletisme i el control de temps i classificacions pel sistema de cronometratge informàtic homologat per la RFEA i FCA. Les curses de patins, bicicletes i elèctrica també utilitzaran el sistema  de cronometratge informàtic. Tot i així, també estaran controlades i classificades pels jutges de la Federació Catalana de Patinatge i per l’organització.
 1. Les condicions meteorològiques adverses no seran motiu de suspensió de la cursa, tret d’ordre governativa que indiqui el contrari.
 2. L’organització podrà desqualificar el corredor que es mostri despectiu o incorrecte amb els atletes, el públic i/o l’organització, així com aquells atletes que no passin pel control de pas o no facin el recorregut complet.
 3. La cursa serà tancada per vehicles de l’organització que recolliran als atletes que vagin fora dels temps màxims i aquells que abandonin per qualsevol circumstància. L’abandonament no suposa la pèrdua de cap dels serveis ni obsequis oferts per l’organització.
 4. Està prohibit l’accés de gossos dins de la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya.
 5. Tots els participants accepten voluntàriament i conscientment les condicions del reglament i assumint que es troben en condicions físiques i mèdiques per afrontar qualsevol d’aquestes activitats. L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització preveu segons la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives.