REGLAMENT Participació presencial

Article 1 – ORGANITZADOR

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza, amb el suport tècnic del Club Atletisme Montornès, la 22ª edició del “Mou-te per l’esclerosi múltiple”  a les instal·lacions del Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló. Els Ajuntaments de Montmeló i Montornès; i les Federacions Catalanes d’Atletisme, Patinatge i Ciclisme, hi col·laboren.

Aquesta cursa és 100% solidària i la recaptació serà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. La participació en aquest esdeveniment suposa el coneixement i acceptació del present reglament. L’organitzador es reserva es dret a modificar el reglament i /o cancel·lar la cursa per causes extremes.

Article 2 – DATA

La data de celebració serà el diumenge 1 maig de 2022.

Article 3 – SORTIDA, ARRIBADA i HORARIS

Les sortides i arribades seran al mateix lloc, a la recta principal del Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló.
08.00h Obertura Circuit Barcelona – Catalunya i entrega de dorsals i samarretes
09.00h Inici Àrea lúdica
09.30h Sortida BICICLETA – 20 km i 5 km (50’)
10.20h Sortida BICICLETA MILLA – 1.609 MTS (15’)
10.35h Sortida CURSA – 5 km i 10 km (1h 25’)
12.00h Sortida PATINS – 10 km (30’)
12.30h Sortida PATINS MILLA – 1.609 metres (15’)
12.45h Sortida CURSA MINI – 200 metres (15’)
13.00h Sortida CURSA ELÈCTRICA – 5 km (20’)
13.20h Sortida CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE – 1.609 metres (40’)
14.00h Tancament de l’esdeveniment

Article 4 – INSCRIPCIONS, WEB i TELÈFON

A) Per participar a les curses que indiquem a l’article número 3, el preu del donatiu-inscripció és de 12 € a partir de 14 anys, i de 10 € fins a 13 anys. El mateix dia de la cursa el preu del donatiu-inscripció serà de 15 € per a tothom.

B) Els acompanyants i totes aquelles persones que vulguin gaudir de l’esdeveniment i els serveis que oferim a l’àrea lúdica (Bar i Food-trucks, jocs inflables pels nens i nenes, etc…) faran la inscripció d’entrada al Circuit a la web, i com a donatiu d’1 €.

C) Tots els inscrits a una cursa, poden escollir participar en una segona o tercera prova/especialitat per un preu donatiu-inscripció de 2 €. Aquestes inscripcions únicament seran acceptades per web i no es podran fer el mateix dia de l’esdeveniment.

D) La inscripció a la cursa és personal i intransferible. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa. La inscripció de menors fins a 14 anys ha de constar signat el consentiment pels pares o tutors legals.

E) Les inscripcions es faran via Internet a la següent adreça: moute@fem.es

Les inscripcions per Internet es tancaran el dijous 28 d’abril de 2022 a les 24h. Tot i això, l’organització es reserva el dret de prorrogar el temps d’inscripció fins que ho cregui oportú.

F) Serà condició obligatòria per classificar, l’ús del dorsal visible a totes les curses atlètiques, patinatge, ciclisme i elèctrica.

G) El telèfon d’informació es 93 228 96 99, i el correu electrònic de contacte moute@fem.es

I) El mateix dia de l’esdeveniment hi haurà servei d’incidències i es faran inscripcions de participació, no de classificació, fins a 30 minuts abans de l’inici de cada cursa, i amb el preu definit a l’apartat “B” de l’article 4 – Inscripcions, 15 €.

J) Per la recollida del dorsal amb xip, l’organització pot demanar el DNI o el comprovant de la inscripció amb les dades d’identitat. No està permès manipular el dorsal i aquest ha d’estar sempre visible. A les bicicletes els dorsals s’hauran de col·locar al manillar.

K) El dorsal s’entregarà el mateix dia de l’esdeveniment, des de les 08.30 hores fins a cinc minuts abans de cada cursa. La samarreta s’entregarà presentant el dorsal.

L) La inscripció comporta l’acceptació general del reglament, la seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat serà decidit per la Comissió Organitzadora, en base als reglaments de la Federació Catalana d’Atletisme, la Federació Catalana de Patinatge i la Federació Catalana de Ciclisme.
Inscripcions per empreses:
A) Les Inscripcions per empreses es faran per correu electrònic a: moute@fem.es
B) Les empreses podran gaudir de diferents serveis segons el nombre d’integrants que hi participin.
C) Aquests serveis i nombre d’integrants són els següents:
 A partir de 15 inscrits podran fer ús d’un BOX compartit al Pit Lane.
 A partir de 50 inscrits disposaran d’una carpa amb el seu nom i/o logotip.

Article 5 – CATEGORIES, LLIURAMENT DE PREMIS i OBSEQUIS

A) Hi haurà curses atlètiques, amb bicis, amb patins i amb vehicles elèctrics de mobilitat personal. Totes les distàncies són aproximades i no homologades.

B) Les curses no són competitives i per tant no hi ha categories federatives. Es busca la manifestació esportiva i solidària de totes i tots els ciutadans, amb participació oberta a tothom. Malgrat això, s’entregaran guardons als tres primers classificats, homes i dones, de cada cursa. El lliurament de premis s’anunciarà pel sistema de megafonia i serà a l’acabar cadascuna de les curses, segons l’horari estipulat al programa.

C) Cada participant rebrà una bossa d’obsequis amb productes varis cedits pels diferents col·laboradors. Es podrà recollir una vegada finalitzada la seva participació presentant el dorsal.

D) Les samarretes es podran recollir amb el dorsal a partir de les 08.00h del diumenge 1 de maig.

E) CATEGORIES: “M”: Masculí – “F”: Femení
1. M. CURSA 10 KM 15 anys i +
2. M. CURSA 5 KM 14 anys i +
3. M. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE de 7 a 13 anys
4. M. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE 14 anys i +
5. M. CURSA MINI 200 metres fins a 6 anys
6. M. PATINS 10 km 12 anys i +
7. M. PATINS MILLA INFANTIL fins a 11 anys
8. M. PATINS MILLA ADULTS 13 anys i +
9. M. BICICLETA 20 km 14 anys i +
10. M. BICICLETA 5 km 10 anys i +
11. M. BICICLETA MILLA INFANTIL fins a 9 anys
12. M. CURSA ELÈCTRICA 5 km (PATINETS, BICICLETES i ALTRES…) 12 anys i +
13. F. CURSA 10 KM 15 anys i +
14. F. CURSA 5 KM 14 anys i +
15. F. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE de 7 a 13 anys
16. F. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE 14 anys i +
17. F. CURSA MINI 200mts fins a 6 anys
18. F. PATINS 10 km 13 anys i +
19. F. PATINS MILLA INFANTIL fins a 12 anys
20. F. PATINS MILLA ADULTS 13 anys i +
21. F. BICICLETA 20 km 14 anys i +
22. F. BICICLETA 5 km 10 anys i +
23. F. BICICLETA MILLA INFANTIL fins a 9 anys
24. F. CURSA ELÈCTRICA (PATINETS, BICICLETES i ALTRES…) 12 anys i +

Article 6 – CLASSIFICACIONS

Les classificacions es penjaran a la web de l’organització el mateix dia de la cursa, unes hores després d’haver finalitzat l’esdeveniment. L’organització també treballarà per oferir les classificacions en viu.

Article 7 – SEGURETAT, SERVEIS, CONTROL i ATENCIÓ MÈDICA

Els serveis que oferim són els següents:
1. Entrega de dorsals.
2. Entrega de samarretes.
3. Entrega de premis.
4. Entrega de bossa d’obsequis.
5. Inscripcions d’última hora i incidències.
6. Guarda-roba i canviadors de samarretes “M” i “F”.
7. Carpa personalitzada o box per a empreses participants.
8. Bar i Food-trucks.
9. Pàrquing.
10. WC i dutxes.
11. Avituallament a l’arribada i a la bossa d’obsequis.
12. Punt d’informació.
13. Cronometratge i classificacions per sistema informàtic homologat amb xip al dorsal.
14. Àrea lúdica amb multitud i varietat de jocs per nens i nenes.
15. Seguretat amb seguiment a cua de cada cursa i atenció mèdica amb unitat mòbil medicalitzada i el centre d’atenció mèdica del Circuit Barcelona-Catalunya.

Article 8 – CURSES ATLÈTIQUES, DE PATINS, DE CICLISME i ELÈCTRICA

A) Les hand bike, tàndem i bicicletes de muntanya, podran participar i optar a premi a la cursa de bicicletes. No està permès l’ús de bicicletes plegables o del servei “Bicing”.

B) No està permès l’ús de recipients fets de materials fràgils com: vidre, fang, etc… per dur la beguda o qualsevol tipus d’aliment. Es recomana utilitzar-ne de materials resistents, sostenibles, reciclables i respectuosos amb el medi ambient.

C) A la cursa elèctrica podran participar tots aquells aparells i vehicles de mobilitat personal que funcionin afegint la força elèctrica pel seu moviment, com per exemple: patinets, bicicletes, monopatins, segway i altres… Queden exclosos els vehicles grans a motor com les motos i els cotxes.

D) Els participants són responsables del seu propi equip de materials en tot moment, així com del bon estat dels mateixos.

E) És obligatori a les proves de patins dur tot correctament cordat i obligatori d’inici a fi de cursa:
1. CASC RÍGID
2. GENOLLERES
3. COLZERES
4. CALÇAT ESPECIALITZAT

F) És obligatori a les proves de BICICLETES i CURSA ELÈCTRICA dur tot correctament cordat i obligatori d’inici a fi de cursa:
1. CASC RÍGID
2. CALÇAT ESPECIALITZAT i/o ADEQUAT

G) És recomanable a les curses de patins, bicicletes i elèctrica, portar posades les peces que cobreixin el cos adequadament com ara calçat, genolleres, colzeres, protectors de columna, ulleres de sol, guants i altres similars.

H) No està permès l’ús d’auriculars o telèfons mòbils durant la prova.

I) La prova de bicicleta 20km i 5km, s’haurà de completar en un màxim de 55 minuts. Una vegada transcorrin els 55 minuts, els participants hauran de passar al vial de servei i finalitzar des d’aquest punt la volta.

J) Les curses atlètiques estaran controlades per jutges de la Federació Catalana d’Atletisme i el control de temps i classificacions per sistema de cronometratge informàtic. Les curses de patins, bicicletes i elèctrica també utilitzaran el mateix sistema de cronometratge informàtic. Tot i així, també estaran controlades i classificades pels jutges de la Federació Catalana de Patinatge i per l’organització.

K) Les condicions meteorològiques adverses no seran motiu de suspensió de la cursa, tret d’ordre governativa que indiqui el contrari.

L) L’organització podrà desqualificar el corredor que es mostri despectiu o incorrecte amb els atletes, el públic o l’organització, així com aquells atletes que no passin pel control de pas o no facin el recorregut complet.

M) La cursa serà tancada per vehicles de l’organització que recolliran als atletes que vagin fora dels temps màxims i aquells que abandonin per qualsevol circumstància. L’abandonament no suposa la pèrdua de cap dels serveis ni obsequis oferts per l’organització.

N) Està prohibit l’accés de gossos dins de la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya.

O) Tots els participants accepten voluntàriament i conscientment les condicions del reglament i assumint que es troben en condicions físiques i mèdiques per afrontar qualsevol d’aquestes activitats. L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització preveu segons la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives.

Article 9 – DRETS D’IMATGE i PROTECCIÓ DE DADES

La FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L’ESCLEROSI MÚLTIPLE és la responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR ) i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament: Fi del tractament: registre de dades per la inscripció, gravació d’imatges i vídeos de les activitats dutes a terme pel Responsable del tractament per a donar publicitat de les mateixes en els mitjans de comunicació.

Legitimació: El tractament de les teves dades personals incloses les imatges està basat en el consentiment que presta a l’omplir el formulari d’inscripció. En tot moment podràs retirar el teu consentiment . Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Drets que assisteixen a l’Interessat:

– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.

– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. Dades de contacte per exercir els seus drets: FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L’ESCLEROSI MÚLTIPLE. Mare de Déu del Remei, 31-37 08004 Barcelona (Barcelona). Email: lopd@fem.es.

 

REGLAMENT Participació virtual

 

ARTICLE 1 – ORGANITZADOR

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) com a entitat privada sense afany de lucre amb NIF G59165100 organitza la 22ª  edició del “Mou-te per l’esclerosi múltiple”. Degut a la voluntat de moltes persones de participar, però amb la dificultat de fer-ho presencialment, també se celebra en modalitat virtual.

La participació en aquest esdeveniment suposa el coneixement i acceptació del present reglament. L’organitzador es reserva es dret a modificar el reglament i /o cancel·lar la cursa per causes extremes. Aquesta cursa és 100% solidària i la recaptació serà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

El telèfon d’informació és 93 228 96 99, i el correu electrònic de contacte és moute@fem.es

ARTICLE 2 – DATA I ÀMBIT

La data de celebració serà l’1 de maig de 2022 i es pot realitzar a tot el territori espanyol.

 

ARTICLE 3 – HORARIS I RECORREGUT

1. Horaris: L’horari és lliure sempre i quan es participi a la cursa l’1 de maig des de 00:01 hores a les 20:00 hores de 2022.
2. Recorregut: El recorregut és lliure i cadascú pot seguir el que vulgui. No obstant, la FEM proposa 4 recorreguts de 5 km per a les sortides atlètiques a Barcelona, Lleida, Girona i Reus que passen pel davant dels nostres centres de neurorehabilitació. Aquests recorreguts es podran veure en un PDF que es farà arribar per correu electrònic en el qual hi haurà un link que accedeix directament als recorreguts.

ARTICLE 4 – INSCRIPCIONS

1. Cal inscriure’s a la web: moute.fem.es
2. El preu del donatiu-inscripció és de 12 € a partir de 14 anys, i de 10 € fins a 13 anys.
3. La inscripció a la cursa és personal i intransferible. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa.
4. Uns dies abans de la cursa es rebrà un correu electrònic a través del qual es podrà descarregar l’App que comptabilitzarà els quilòmetres i permetrà fer entrenaments.
5. Les inscripcions per Internet es podran dur a terme fins el dia 1 de maig a les 19.00 hores que és el darrer dia de la cursa (Es pot descarregar el dorsal a través del correu electrònic de confirmació de la inscripció)
6. Inscripció Premium: Amb 5 € addicionals al preu de la inscripció, s’entra en el sorteig d’un Iphone12 black.

ARTICLE 5 – SAMARRETES I DORSALS

1. Enviarem a l’adreça que s’indiqui en la inscripció, la samarreta. No es fan enviaments a les Canàries. Per a les Illes Balears, consulteu tarifes.

2. Les inscripcions dels participants que vulguin rebre la samarreta a domicili abans de l’inici de la cursa, s’hauran de dur a terme com a màxim fins el 20 d’abril a les 00.00h. Tot i això, l’organització es reserva el dret d’avançar o prorrogar el temps d’inscripció fins que ho cregui oportú.
3. Les inscripcions efectuades després del 20 d’abril no tenen assegurada l’arribada de la samarreta abans de que comenci la cursa, l’1 de maig.
4. La FEM farà tot el possible perquè els participants rebin a temps la samarreta i dorsal, no obstant degut al caràcter solidari d’aquesta iniciativa, independentment de la data d’inscripció, l’organització no es fa responsable si arriben un cop passada la cursa.
5. El dorsal es podrà descarregar per correu electrònic.

ARTICLE 6 – MODALITATS

1. Atlètiques:
 5 Km
 10 Km
 Milla FEM (1.609 m)

2. Bicicleta:
 5km
 20 Km

3. Patins:
 5Km
 10 Km

ARTICLE 7 – CLASSIFICACIONS I CATEGORIES

1. Amb l’App podem consultar la classificació un cop finalitzada la cursa.
2. La classificació definitiva es podrà consultar el dimecres 4 de maig a la web https://moute.fem.es
3. Les categories generals son: Home-dona >16 anys < 16 anys.

ARTICLE 8 – MENORS D’EDAT

Quan s’ inscriu un menor, se li demana el DNI del pare- mare o tutors que declaren i ostenten la capacitat legal de representació del menor participant i que la inscripció es fa amb la seva única i exclusiva responsabilitat.

ARTICLE 9 – L’APP “MOU-TE PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE”

1. És una App pel Mou-te disponible a les plataformes Android i IOS que es descarrega gratuïtament seguint les instruccions a la web https://moute.fem.es
2. S’enviarà el link de descàrrega de l’App via correu electrònic.
3. A través de l’App es mesuren les distàncies i temps dels participants en cadascuna de les curses.
4. És possible fer totes les proves i realitzar diversos cops cada distància. Classificarà el millor temps realitzat.
5. Per fer servir l’App es demana el localitzador de la inscripció, el qual es rebrà per correu electrònic.
6. Un cop s’introdueixi el localitzador, se sol·licita configurar diversos paràmetres perquè la bateria treballi en un segon terme i els temps es registrin correctament.

ARTICLE 10 – PREMIS I DIPLOMA

1. Les curses no són competitives, es busca la manifestació esportiva i solidària de totes i tots els ciutadans, amb participació oberta a tothom.
2. Per tant, en ser virtual, no hi haurà premis.
3. Es pot descarregar un diploma de participació a la cursa solidària “Mou-te per l’esclerosi múltiple” disponible a la web d’inscripcions.

ARTICLE 11 – #MOUTE2022

L’organització ha creat l’etiqueta #Moute2022 amb la que es podran compartir les fotografies que es realitzin el transcurs de la cursa i que es difondran a la web del Mou-te. En penjar fotografies amb aquesta etiqueta a la xarxa social Instagram, reconeix i accepta que la seva imatge pot ser publicada en tota la comunicació pública que es faci, així com en successives edicions de la carrera amb una finalitat estrictament divulgativa de l’activitat. Tanmateix, reconeix i garanteix que ostenta la capacitat legal de representació del menor d’edat al que inscriu a la cursa, atorgant l’autorització perquè les fotografies en les quals hi sigui el menor, poden ser publicades pels mateixos mitjans i finalitat.

ARTICLE 12– RISCOS I ASSEGURANÇA

En tractar-se d’una cursa virtual, no queda emparada per una pòlissa de responsabilitat civil ni per una pòlissa d’accidents.
Els participants accepten formar part de la cursa virtual sota la seva responsabilitat i propi risc, assumint que es troben en condicions físiques i mèdiques per afrontar qualsevol d’aquestes activitats. L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir abans, durant i després de la cursa. En el cas dels menors de 16 anys són els pares i mares els qui accepten aquesta responsabilitat.
Tanmateix, l’organització declina tota responsabilitat de danys que els participants puguin fer-se a ells mateixos, a tercers o a mobiliari urbà.

Article 13 – DRETS D’IMATGE i PROTECCIÓ DE DADES

La FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L’ESCLEROSI MÚLTIPLE és la responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR ) i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: registre de dades per la inscripció, gravació d’imatges i vídeos de les activitats dutes a terme pel Responsable del tractament per a donar publicitat de les mateixes en els mitjans de comunicació.

Legitimació: El tractament de les teves dades personals incloses les imatges està basat en el consentiment que presta a l’omplir el formulari d’inscripció. En tot moment podràs retirar el teu consentiment .

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Drets que assisteixen a l’Interessat:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per exercir els seus drets: FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L’ESCLEROSI MÚLTIPLE. Mare de Déu del Remei, 31-37 08004 Barcelona (Barcelona). Email: lopd@fem.es.