Article 1 – Organitzador

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) com a entitat privada sense afany de lucre amb NIF G59165100 organitza la XXIª edició del  “Mou-te per l’esclerosi múltiple”. Degut a la pandèmia se celebra en modalitat virtual i per primera vegada no es farà al Circuit de Barcelona-Catalunya però comptem amb el seu suport.

La participació en aquesta cursa suposa el coneixement i acceptació del present reglament. L’organitzador es reserva es dret a modificar el reglament i /o cancel·lar la cursa per causes extremes.

El telèfon d’informació és 93 228 96 99, i el correu electrònic de contacte és moute@fem.es

Article 2 – Data i àmbit

Les dates de celebració seran entre 23 i el 25 d’abril de 2021 i es pot realitzar a tot el territori espanyol.

Article 3 – Horaris i recorregut

Horaris. L’horari és lliure sempre i quan es participi a la cursa entre el 23 d’abril a les 00:01 hores i el 25 d’abril a les 22:00 hores de 2021.

Recorregut. El recorregut és lliure i cadascú pot seguir el que vulgui. No obstant, la FEM proposa 4 recorreguts de 5 km per a les sortides atlètiques a Barcelona, Lleida, Girona i Reus que passen pel davant dels nostres centres de neurorehabilitació. Aquests recorreguts es podran veure en un pdf  que es farà arribar per correu electrònic en el qual hi haurà un link que accedeix directament als recorreguts.

Article 4 – Inscripcions

 1. Cal inscriure’s a la web: moute.fem.es
 2. El preu del donatiu-inscripció és de 12€ a partir de 16 anys, i de 10€ fins a 15 anys.
 3. La inscripció a la cursa és personal i intransferible. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa. 
 4. Uns dies abans de la cursa es rebrà un correu electrònic a través del qual es podrà descarregar l’App que comptabilitzarà els quilòmetres i permetrà fer entrenaments.
 5. Les inscripcions per Internet es podran dur a terme fins el mateix dia 25 que és el darrer dia de la cursa (Es pot descarregar el dorsal a través del correu electrònic de confirmació de la inscripció)
 6. Inscripció Premium: Amb 5€ addicionals al preu de la inscripció, s’entra en el sorteig de dues entrades dobles de moto GP al Circuit de Barcelona- Catalunya, que se celebra del 4-6 de juny de 2021. En cas de no autoritzar-se l’entrada de públic a l’esmentat recinte, ni el Circuit ni la FEM, es fan responsables.

Article 5 – Samarretes i dorsals

 1. Enviarem a l’adreça que s’indiqui en la inscripció, la samarreta, el dorsal i alguna sorpresa més. (No es fan enviaments a les Canàries i per a les Illes Balears consulteu suplement)
 2. Les inscripcions dels participants que vulguin rebre la samarreta i dorsal a domicili abans de l’inici de la cursa, s’hauran de dur a terme com a màxim fins el 14 d’abril a les 00.00h. Tot i això, l’organització es reserva el dret d’avançar o prorrogar el temps d’inscripció fins que ho cregui oportú.
 3. Les inscripcions efectuades després del 14 d’abril no tenen assegurada l’arribada de la samarreta i el dorsal abans de que comenci la cursa, el 23 d’abril.
 4. La FEM farà tot el possible perquè els participants rebin a temps la samarreta i dorsal, no obstant degut al caràcter solidari d’aquesta iniciativa, independentment de la data d’inscripció, l’organització no es fa responsable si arriben un cop passada la cursa.
 5. En cas de no rebre el dorsal, es podrà descarregar per correu electrònic la confirmació de participació i imprimir-lo.
 6. Aquesta cursa és 100% solidària i la recaptació serà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Article 6 – Modalitats

 1. Atlètiques:

5 Km (consultar el recorregut proposat a la web moute.fem.es) o descarrega-te’l en el correu electrònic de confirmació de la inscripció)

10 Km

Milla FEM (1.609 m)

 1. Bicicleta: 20 Km
 2. Patins: 5Km, 10 Km

Article 7 – Classificacions i categories

 1. Amb l’App podem consultar la classificació un cop finalitzada la cursa però serà provisional, ja que es va actualitzant a mesura que hi ha nous participants durant els 3 dies.
 2. La classificació definitiva es podrà consultar el dimecres 28 d’abril a la web moute.https://moute.fem.es.
 3. Les categories generals son: Home-dona >16 anys < 16 anys

Article 8 – Menors d’edat

A l’inscriure’s un menor, se li demana el DNI del pare- mare o tutors que declaren i ostenten la capacitat legal de representació del menor participant i que la inscripció es fa sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

Article 9 – L’App “Mou-te per l’esclerosi múltiple”

 1. És una App personalitzada pel Mou-te amb publicació exclusiva a les plataformes Android i IOS que es descarrega gratuïtament seguint les instruccions a la web https://moute.fem.es
 2. Dos o tres dies abans s’enviarà el link de descàrrega de l’App via correu electrònic.
 3. A través de l’App “Mou-te per l’esclerosi múltiple” es mesuren les distàncies i temps dels participants en cadascuna de les curses.
 4. És possible fer totes les proves i realitzar diversos cops cada distància. Classificarà el millor temps realitzat.
 5. Es pot córrer amb el rellotge intel·ligent i pujar l’arxiu GPX a l’enllaç que es rebrà via correu.
 6. Per fer servir l’App es demana el localitzador de la inscripció, el qual es rebrà per correu electrònic.
 7. Un cop s’introdueixi el localitzador, se sol·licita configurar diversos paràmetres perquè la bateria treballi en un segon terme i els temps es registrin correctament.

Article 10 – Diploma

 1. Les curses no són competitives, es busca la manifestació esportiva i solidària de totes i tots els ciutadans, amb participació oberta a tothom.
 2. Per tant, al ser virtual, no hi haurà premis
 • Es pot descarregar un diploma de participació a la cursa solidària “Mou-te per l’esclerosi múltiple” disponible a la web d’inscripcions

Article 11 – #Moute

L’organització ha creat l’etiqueta #Moute amb la que es podran compartir les fotografies que es realitzin en el transcurs de la cursa i que es difondran a la web del mou-te moute.fem.es. Al penjar fotografies amb aquest hashtag a la xarxa social Instagram, reconeix i accepta que la seva imatge pot ser publicada en tota la comunicació pública que es faci, així com en successives edicions de la carrera amb una finalitat estrictament divulgativa de l’activitat. Tanmateix, reconeix i garanteix que ostenta la capacitat legal de representació del menor d’edat al que inscriu a la cursa, atorgant l’autorització per a que les fotografies en les que el menor hi sigui, poden ser publicades pels mateixos mitjans i finalitat.

Article 12- Riscos i assegurança

En tractar-se d’una cursa virtual, no queda emparada  per una pòlissa de responsabilitat civil ni per una pòlissa d’accidents.

Els participants accepten formar part de la cursa virtual sota la seva responsabilitat i propi risc, assumint que es troben en condicions físiques i mèdiques per afrontar qualsevol d’aquestes activitats. L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir abans, durant i després de la cursa. En el cas dels menors de 16 anys són els pares i mares els qui accepten aquesta responsabilitat.

Tanmateix, l’organització declina tota responsabilitat de danys que els participants puguin fer-se a ells mateixos, a tercers o a mobiliari urbà.

A què destinarem els fons?

Els fons recaptats en la cursa Mou-te per l’esclerosi múltiple es destinaran a aturar l’impacte que aquesta malaltia té en les persones recent diagnosticades, així com a donar cobertura als serveis de neurorehabilitació per continuar avançant en l’alentiment de la progressió de l’EM i millorar la qualitat de vida de les persones que tenen EM.