La Fundació Esclerosi Múltiple, és una entitat privada sense afany de lucre que té com a missió aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida quotidiana de les persones i el seu entorn. La Fundació organitza des de l’any 2001 el ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’, una cursa solidària que fins ara se celebrava al Circuit de Barcelona-Catalunya però que enguany, degut a la covid-19 se celebrarà amb recorregut lliure del 23 al 25 d’abril. La cursa té diferents modalitats: atlètica, de patins i de bicicletes. Mitjançant una aplicació que controlarà el temps podràs moure’t per l’esclerosi múltiple!

Cursa 100% solidària

‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és una cursa 100% solidària amb un recorregut lliure que cadascú pot triar. Des de l’organització proposem un recorregut de 5 km a Girona, Lleida, Reus i Barcelona però tu tries si el vols seguir o prefereixes fer-ne un altre. Els fons recaptats es destinen a serveis per a les persones recent diagnosticades i que necessiten informació i suport per afrontar la malaltia. La Fundació té un servei d’atenció al recent diagnòstic tant per a la persona amb EM com pel seu entorn familiar.

El Mou-te, el teu repte

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és molt més que una cursa esportiva, tradicionalment ha estat també una cursa familiar i d’amics. Aquest any, malgrat els condicionants, volem mantenir el seu esperit. Per això, et proposem que competeixis amb tu mateix i amb les teves amistats, sempre mantenint la distància de seguretat. L’aplicació del Mou-te controlarà els temps i les classificacions. Com sempre el millor del Mou-te és participar-hi així que mou-te!

Mou-te per l'esclerosi múltiple

VINE I MOU-TE AMB NOSALTRES!