La Fundació Esclerosi Múltiple, és una entitat privada sense afany de lucre que té com a missió frenar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida quotidiana de les persones i el seu entorn. La Fundació organitza des de l’any 2001 el ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’, una cursa solidària que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el diumenge 2 de febrer. La cursa té diferents modalitats: atlètica, de patins, de bicicletes i elèctrica i està pensada per a totes les edats i nivells.

Cursa 100% solidària

‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és una cursa 100% solidària. Els fons recaptats es destinen a serveis per a les persones recent diagnosticades i que necessiten informació i suport per afrontar la malaltia.La Fundació té un servei d’atenció al recent diagnòstic tant per a la persona amb EM com pel seu entorn familiar.

El Mou-te, una jornada familiar

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és molt més que una cursa esportiva. És una jornada familiar en què tothom, independentment de la seva edat i condició, s’ho pot passar bé. Participa-hi competint o prenent part de les activitats lúdico-festives que s’organitzen al Circuit.

Mou-te per l'esclerosi múltiple

VINE I MOU-TE AMB NOSALTRES!