La Fundació Esclerosi Múltiple, és una entitat privada sense afany de lucre que té com a missió frenar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida quotidiana de les persones i el seu entorn. La Fundació organitza des de l’any 2001 el ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’, una cursa solidària que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el diumenge 2 de febrer. La cursa té diferents modalitats: atlètica, de patins, de bicicletes i elèctrica i està pensada per a totes les edats i nivells.

Cursa 100% solidària

‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és una cursa 100% solidària. Tots els fons recaptats es destinen al servei d’atenció domiciliària de la Fundació. Aquest és un projecte clau per atendre les persones amb EM que no poden assistir als serveis de rehabilitació i reben atenció a casa. És important prevenir els riscos i complicacions derivats de la malaltia.

El Mou-te, una jornada familiar

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és molt més que una cursa esportiva. És una jornada familiar en què tothom, independentment de la seva edat i condició, s’ho pot passar bé. Participa-hi competint o prenent part de les activitats lúdico-festives que s’organitzen al Circuit.

Mou-te per l'esclerosi múltiple

VINE I MOU-TE AMB NOSALTRES!