Serveis

Inscripcions

Inscripcions

Inscriu-te al Mou-te per l'esclerosi múltiple

Inscriu-te com a empresa

Inscripcions empresa

Inscripcions empresa

Cursa Solidària

Els fons recaptats es destinaran al foment de la inserció laboral de les persones amb esclerosi múltiple

Una cursa per una bona causa

Zona lúdica

Zona lúdica

Zona lúdica

Classificacions

Classificacions

Classificacions del Mou-te

Fes una donació

Una altra manera de moure's

Fes una donació

Corre, pedala i patina

La cursa per l'esclerosi múltiple que cada any se celebra al Circuit de Barcelona-Catalunya se celebrarà el diumenge 30 d'abril. El període per inscriure's online ha finalitzat però les inscripcions continuaran obertes diumenge una hora abans de cada cursa. Aquest any, a més de la cursa atlètica hi haurà també curses de bicicletes i de patins i per això s'ha canviat el nom i ha passa't a anomenar-se Mou-te per l'esclerosi múltiple. El Mou-te serà com cada any una festa solidària i familiar, que inclourà proves esportives així com àrea lúdica, food-trucks, i tallers de ioga i zumba, entre d'altres. L'objectiu és passar un dia al Circuit de Barcelona-Catalunya en família i que cada membre pugui fer alguna activitat, ja sigui esportiva o lúdica. Les curses començaran a partir de les 9.30 del matí. El mateix dia i al mateix Circuit es recolliran els dorsals i les samarretes de la cursa. L'organització de la cursa ha enviat correus electrònics als participants amb el seu número de dorsal. No obstant, hi ha hagut alguns problemes tècnics amb les persones que havien fet més d'una inscripció amb el mateix correu electrònic, ja que només s'ha enviat un número de dorsal per adreça electrònica. En tot cas, no patiu, sapigueu que les llistes amb els números de dorsal estaran penjades al Circuit des de la seva obertura perquè tothom pugui consultar el seu número de dorsal. En acabar la cursa, es donarà una bossa amb obsequis dels patrocinadors a cada participant. L'import donatiu per inscripcions realitzades anticipadament és de 12€ per adult a partir de 16 anys i de 6€ fins a 15 anys. 

CURSES ATLÈTIQUES

Per primera vegada les curses de 5 i 10 km sortiran conjuntament. La cursa de 5 km farà una volta al Circuit mentre que la de 10 en farà dues. L'hora de sortida de les dues curses és les 9.30 del matí. 

  • 10 km
  • 5 km
  • Milla FEM. S'iniciarà a les 10.45h.
  • Minicursa infantil de 200 metres. S'iniciarà a les 11.10h.

CURSES DE PATINS

  • 10 km. La cursa s'iniciarà a les 11.15h. 
  • Milla de patins infantil i adults. La cursa s'iniciarà a les 11.45h. 

CURSES DE BICICLETA

  • 20 km. La cursa s'iniciarà a les 12.15h.
  • Cursa de bicis familiar 1 km. La cursa s'iniciarà a les 13.15h.

Inscripcions 

 

Fundació Esclerosi Múltiple  Circuit de Barcelona Catalunya  Ajuntament de Montmeló Club Atletisme Montornès  Federació Catalana d'Atletisme  Federació Catalana de Ciclisme Federació Catalana de Patinatge Diari Sport