REGLAMENT DEL MOU-TE PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE

 

ARTICLE 1. ORGANITZADOR

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza, amb el suport tècnic del Club Atletisme Montornès, la 18ª edició del “Mou-te per l’esclerosi múltiple”, a les instal·lacions del Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló. L’Ajuntament de Montmeló i la Federació Catalana d’Atletisme, Patinatge i Ciclisme, hi col·laboren.

ARTICLE 2. DATA

La data de celebració del Mou-te per l’esclerosi múltiple serà el diumenge 29 d’abril de 2018.

ARTICLE 3. SORTIDA, ARRIBADA I HORARIS

Les sortides i arribades del Mou-te per l’esclerosi múltiple seran al mateix lloc, a la recta principal del Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló.

08.00h Obertura Circuit i entrega de dorsals i samarretes

09.00h Obertura Àrea lúdica

09.00h Sortida BICICLETA 20km

09.50h Sortida PATINS 10km

10.15h Sortida BICICLETA MILLA FAMILIAR 1.609 MTS

10.30h Sortida PATINS MILLA 1.609 MTS

10.50h Sortida CURSA 5km

11.00h Sortida CURSA 10 Km

12.30h Sortida CURSA MINI 200 MTS

12.40h Sortida CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE 1.609 MTS

13.00h TANCAMENT DE LA CURSA

ARTICLE 4. INSCRIPCIONS, WEB I TELÈFON

 1. El preu del donatiu- inscripció és de 12€ a partir de 16 anys, i de 10€ fins a 15 anys.
 2. El mateix dia de la cursa el preu del donatiu-inscripció serà de 15€ per a tothom.
 3. Aquesta cursa es 100% solidària i la recaptació serà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.
 4. La inscripció a la cursa és personal i intransferible. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa. A la inscripció de menors fins a 16 anys ha de constar signat el consentiment pels pares/mares o tutors legals.
 5. Es faran inscripcions via Internet a la següent adreça: moute.fem.es
 6. Serà condició obligatòria per classificar, l’ús del dorsal visible a totes les curses a peu, patinatge i ciclisme.
 7. Les inscripcions per Internet es tancaran el dijous 26 d’Abril a les 20h. Tot i això, l’organització es reserva el dret de prorrogar el temps d’inscripció fins que ho cregui oportú. El telèfon d’informació es 93 228 96 99, i el correu electrònic moute@fem.es
 8. El mateix dia de l’esdeveniment hi haurà servei d’incidències i es faran inscripcions de participació, no de classificació, fins a 30 minuts abans de l’inici de cada cursa, i amb el preu definit a l’apartat “B” de l’article 4 – Inscripcions.
 9. Per la recollida del dorsal amb xip, l’organització pot demanar el DNI o el comprovant de la inscripció amb les dades identificatives. No està permès manipular el dorsal i aquest ha d’estar sempre visible. A les bicicletes els dorsals s’hauran de col·locar al manillar.
 10. El dorsal s’entregarà el mateix dia de l’esdeveniment, des de les 08.30 hores fins a cinc minuts abans de cada cursa. La samarreta s’entregarà presentant el dorsal. El lloc d’entrega seran els box números 5, 6, 7 i 8.
 11. La inscripció comporta l’acceptació d’aquesta normativa, la seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat serà decidit per la Comissió Organitzadora, en base als reglaments de la Federació Catalana d’Atletisme, la Federació Catalana de Patinatge i la Federació Catalana de Ciclisme.
 12. Inscripcions per a empreses:

Les Inscripcions per a empreses es faran per correu electrònic a: moute@fem.es

Les empreses podran gaudir de diferents serveis segons el nombre d’integrants que hi participin.

Aquests serveis en funció del nombre d’integrants són els següents:

 • A partir de 15 inscrits podran fer ús d’un box compartit.
 • A partir de 50 inscrits disposaran d’una carpa amb el seu nom o logotip.

ARTICLE 5. CATEGORIES LLIURAMENT DE PREMIS I OBSEQUIS

Hi haurà curses atlètiques, amb bicis i amb patins. Totes les distàncies són aproximades i no homologades.

Els participants que hagin fet la “inscripció premium” amb un donatiu extra de 5€, podran accedir al sorteig d’una bicicleta elèctrica RAYVOLT CRUZER valorada en 3.000€. Així mateix, el dia de la cursa es vendran participacions del sorteig a la carpa de la empresa KING-ECLIENT fins a les 12.30h.

Les curses no són competitives i per tant no hi ha categories habituals ni federatives. Es busca la manifestació esportiva i solidària de totes i tots els ciutadans, amb participació oberta a tothom. Malgrat això, s’entregaran guardons als tres primers classificats, homes i dones de cada cursa. El lliurament de premis s’anunciarà pel sistema de megafonia en acabar cadascuna de les curses, segons l’horari estipulat al programa.

Cada participant rebrà una bossa d’obsequis amb productes diversos cedits pels diferents col·laboradors. Es podrà recollir una vegada finalitzada la seva participació presentant el dorsal. El lloc d’entrega serà els box número 18, 19, 20, 21 i 22, i per la banda del pitlane.

CATEGORIES:

 1. M. CURSA 10 KM 16 anys i +
 2. M. CURSA 5 KM 14 anys i +
 3. M. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE de 7 a 13 anys
 4. M. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE 14 anys i +
 5. M. CURSA MINI 200mts fins a 6 anys
 6. M. PATINS 10km 14 anys i +
 7. M. PATINS MILLA INFANTIL  fins a 13 anys
 8. M. PATINS MILLA ADULTS  14 anys i +
 9. M. BICICLETA 20km 14 anys i +
 10. M. BICICLETA MILLA FAMILIAR  totes les edats
 11. F. CURSA 10 KM 16 anys i +
 12. F. CURSA 5 KM 14 anys i +
 13. F. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE de 7 a 13 anys
 14. F. CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE 14 anys i +
 15. F. CURSA MINI 200mts fins a 6 anys
 16. F. PATINS 10km 14 anys i +
 17. F. PATINS MILLA INFANTIL  fins a 13 anys
 18. F. PATINS MILLA ADULTS  14 anys i +
 19. F. BICICLETA 20km 14 anys i +
 20. F. BICICLETA MILLA FAMILIAR  totes les edats

ARTICLE 6. DRETS D’IMATGE I PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l’informem que les dades personals que es fan constar en els formularis seran incorporades en fitxers de titularitat de la FUNDACIÓ ESCLEROSI MULTIPLE (FEM).  La finalitat dels fitxers és la gestió i seguiment dels actes de sensibilització que organitza la Fundació, així com l’enviament d’informacions relacionades amb futures campanyes i activitats de sensibilització que la Fundació pugui organitzar.

Atès que el dret a la imatge es troba regulat per l’article 18.1 de la Constitució, per la Llei Orgànica 1/1982 sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i per la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, a l’omplir els formularis està donant el seu consentiment a la FEM per publicar la seva imatge de forma clarament identificable en les fotografies i enregistraments que la citada Fundació pugui realitzar en el present acte, així com a reproduir-la públicament per a la promoció de les seves activitats i serveis, a la pàgina web o a d’altres publicacions de pròpia l’organització, així com en general als mitjans de comunicació existents. El present consentiment i autorització s’atorga de forma gratuïta i amb renúncia formal a qualsevol contraprestació econòmica.

Així mateix autoritza expressament al fet que la FUNDACIÓ ESCLEROSI MULTIPLE pugui cedir quan correspongui les dades que siguin estrictament necessàries a la companyia asseguradora amb la finalitat de subscriure el corresponent contracte d’assegurança en què el participant consti com a assegurat, a fi de donar cobertura als accidents i lesions que puguin produir-se en la pràctica esportiva.  En cas d’oposició al tractament de les dades personals amb les finalitats anteriorment esmentades, no podran fer-se efectives les cobertures que, si s’escau, puguin correspondre per no tenir l’entitat asseguradora les dades necessàries per al càlcul de les indemnitzacions i altres fins establerts en el contracte d’assegurança.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició prevists en la Llei el titular de les dades pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a FEM, Ref. Protecció de dades, C/ Tamarit 104 Entl., 08015 Barcelona, o bé, per correu electrònic a lopd@fem.es.

ARTICLE 7. CLASSIFICACIONS

Les classificacions es penjaran a la web de l’organització el mateix dia de la cursa, unes hores després d’haver finalitzat l’esdeveniment. Per consultar les classificacions al mateix moment hi haurà una pantalla digital i un panell de classificacions amb paper imprès que l’organització col·locarà entre la porta dels box número 5 i 6.

ARTICLE 8. SEGURETAT, SERVEIS, CONTROL I ATENCIÓ MÈDICA

Els serveis que oferim són els següents:

 • Entrega de dorsals
 • Entrega de samarretes
 • Entrega de premis
 • Entrega de bosses d’obsequis
 • Inscripcions d’última hora i incidències
 • Guardaroba i canviadors de samarretes
 • Servei de fisioteràpia
 • Carpa personalitzada o box per a empreses participants
 • Bar
 • Pàrquing
 • Wc
 • Avituallament
 • Punt d’informació.

 

Les handbike i tàndem podran participar i optar a premi a la cursa de bicicletes.

Els participants són responsables del seu propi equip en tot moment, tant durant la prova, com abans i després d’aquesta.

És obligatori a les proves de patins dur:

 • Casc rígid
 • Genolleres
 • Colzeres
 • Calçat especialitzat

És obligatori a les proves de bicicletes dur:

 • Casc rígid
 • Calçat especialitzat

 

 • El casc rígid correctament cordat, és obligatori d’inici a fi de la prova de ciclisme i patinatge.
 • És recomanable portar peces que cobreixin el cos adequadament, com ara protectors de columna o similars.
 • És recomanable l’ús d’ulleres de sol i guants
 • No està permès l’ús d’auriculars o telèfons mòbils durant la prova.
 • Cal dur una bicicleta en bon estat: no està permès l’ús de bicicletes elèctriques, plegables o del servei “Bicing”. Tampoc es poden fer servir tricicles per la pista. Sí està permès l’ús de bicicletes de muntanya.
 • Els recipients amb menjar o beguda no podran estar fets de materials fràgils (vidre, fang, etc.).
 • La prova de 20km bicicleta s’haurà de completar en un màxim de 50 minuts. Una vegada transcorreguts els 50 minuts, els participants hauran de passar al vial de servei i finalitzar des d’aquest punt la volta.
 • Les curses atlètiques estaran controlades per jutges de la FCA i el control de temps i classificacions pel sistema de cronometratge amb la empresa MACSHA. Les curses de patins i bicicletes també utilitzaran el sistema de cronometratge amb la empresa. Tot i així, també estaran controlades i classificades pels jutges de la Federació Catalana d’Atletisme, de Patinatge i per l’organització.
 • Les condicions meteorològiques adverses no seran motiu de suspensió de la cursa, tret d’ordre governativa que indiqui el contrari.
 • L’organització podrà desqualificar el corredor que es mostri despectiu o incorrecte amb els atletes, el públic i/o l’organització, així com aquells atletes que no passin pel control de pas o no facin el recorregut complet.
 • La cursa serà tancada per vehicles de l’organització que recolliran als atletes que vagin fora dels temps màxims i aquells que abandonin per qualsevol circumstància. L’abandonament no suposa la pèrdua de cap dels obsequis ni dels serveis oferts per l’organització.
 • Està prohibit l’accés de gossos dins de la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya.
 • Tots els participants accepten voluntàriament i conscientment les condicions del reglament i assumint que es troben en condicions físiques i mèdiques per afrontar qualsevol d’aquestes activitats. L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització preveu, segons la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives.