La Fundació Esclerosi Múltiple, entitat privada sense afany de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple, organitza des de l’any 2001 el ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’. El Mou-te és una cursa solidària que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el diumenge 29 d’abril. La cursa té diferents modalitats: atlètica, de patins i de bicicletes i està pensada per a totes les edats i nivells.

‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és una cursa 100% solidària. Tots els fons recaptats es destinen a l’esclerosi múltiple infantil, un projecte amb el qual la Fundació centra els seus esforços aquest any. Entre un 3 i un 10% dels nous diagnosticats d’esclerosi múltiple són menors de 16 anys.

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és molt més que una cursa esportiva. És una jornada familiar en què tothom, independentment de la seva edat i condició, s’ho pot passar bé. Participa-hi competint o prenent part de les activitats lúdico-festives que s’organitzen al Circuit.

Mou-te per l'esclerosi múltiple

VINE I MOU-TE AMB NOSALTRES!